SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll
Herr

Tranås FF
3 - 0
Aneby SK
Tranås FF3 - 0Aneby SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 september, 15:00
Plats:Bredstorps IP
Tävling:
Matchnummer: 141201101
Samling:14:00
Referat Tranås FF-Aneby SK 1/9!
2018-09-03 12:26
Tranås FF vs Aneby SK 3-0 (1-0)

Dags för årets andra Derby mot Aneby som efter tränarbyte gått som tåget och tagit sig från botten till toppen under sin nya tränare Tomas Erixon, en tränare som  jag känner väl till vi har kamperat mot varandra åtskilliga gånger under årens lopp en tuff match med starka känslor att vänta alltså, inför som brukligt är i de här Derbymatcherna en stor publik. Matchplanen är att ligga lite lägre än vanligt eftersom vi vet att Aneby lyfter fram en hel del offensiva krafter i deras anfallsspel och dessa spelar helst anfallsspel men är inte alltid så villiga att springa hem när det är dags för försvarsspel så ligg rätt låt dom äga boll, vinn boll och kontra snabbt det var orden som jag skickade ut mina spelar med.

Förväntad matchinledning Aneby har bollen vi ligger i våra positioner precis som jag vill ha det lugnt och kontrollerat men samtidigt får vi våra lägen när vi efter en kvart får in bollen i straffområdet till Affe så visar han sin klass på en liten yta lurar han upp tre Anebyspelare på läktaren för att köpa korv därefter trycker han in det ack så viktiga 1-0! Precis den start vi ville ha. Under resterande delen av halvleken skapar vi ett par riktigt heta målchanser som borde ha resulterat men så blev det inte men bra försvarsspel Aneby har faktiskt inte ett enda avslut på mål ett gott betyg till oss vi tar med oss 1-0 in i halvtid.

 

Andra halvlek är den första lik kanske är inledningen av den andra halvleken lite böljande och jag är inte helt nöjd men efter hand så hittar vi återigen våra positioner och Aneby har fruktansvärt svårt att skapa någon målchans tror faktiskt att dom inte har ett enda avslut på mål under hela matchen! Vi flyttar fram till Matchens 66:e minut när Affe tar ner ett inlägg på bröstet och sätter dit 2:an 10 av 10 spelare försöker nicka in bollen i det läget men inte Affe inte han tar ner den innan han rullar dit den Klassmål!

I matchens slutskede nickar Hannes in 3-0 på ett bra inlägg från Isak och den nicken håller hög klass!

 

Ett bra genomfört Derby! Nu blickar vi framemot nästa match som är Ekhagen på bortaplan Lördag 8/9 klockan 14:00

 

Väl mött där!


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 20/6 19:00
Tor 13/6 19:00
2 - 1  
Sön 9/6 17:00
5 - 1  
Tor 6/6 15:00
1 - 2  
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner