SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås/Torpa B
2 - 3
IF Hallby FK
Tranås/Torpa B2 - 3IF Hallby FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 14 september, 19:30
Plats:Bredstorps IP Friidrottsplanen
Tävling:
Matchnummer: 142201105
Samling:18:15, Bredstorp
Aktivitetsinfo: Kallelse till match, ni är uttagna
Trupp:#3 Rebecka Molin
#4 Alexandra Olsson
#6 Alice Bergdahl
#7 Maja Pihl
#12 Alva Knutsson
#14 Amanda Gunnarsson
#17 Erna Ramic
#18 Greta Lindvall
#19 Ida Andersson
#22 Medina Isakovic
#31 Julia Ranler
Alicia Josefsson
Ellen Leijon Kraft
Emma Andersson
Linnéa Gilén
Sur förlust på hemmaplan för TTU
2021-09-16 08:25

Något sent referat då redaktören har en del andra förpliktelser som jobb och annat, men på tisdagen gästade IF Hallby Bredstorps IP och då herrarna hade match samma dag så höll vi till på Friidrottsplan. Och denna gång var även planen kritad. Vi misstänkte nog redan från start att det skulle bli en jämn drabbning och det blev det också. Ser vi till matchen så gjorde alla sitt bästa och mer kan vi aldrig begära.

När matchen drar igång så måste jag säga att jag tycker vi för mycket av spelet men de första 30 minuterna så böljar det lite fram och tillbaka och inget av lagen kommer till någon direkt bra målchans. Det dröjer till matchminut 33 och då är det Medde som kommer förbi försvaret och är fri men Hallbys målvakt gör en riktigt fin benparad och räddar.

 

2 minuter efter detta så blir det lite rörigt i Hallbys straffområde  och Erna får bollen i mitten av straffområdet men kan inte vända om för att skjuta utan petar bak bollen till Alva K som skjuter och det går ribba in. Och det är ju alltid kul när vi får nya målskyttar, kan inte minnas när Alva senast blev uppsatt i målprotokollet men enligt henne själv så var det "LÄNGE" sedan. 

 

I den 38 matchminuten är det åter dags för Medde att ta sig förbi försvaret efter en fin boll på ytan och Medde går på skott som målvakten räddar men Medde tar själv hand om returen och vi har 2-0 och det känns som att vi kontrollerar matchen ganska bra.

 

Men det varar dessvärre inte så länge utan i minuten före halvtid så kommer Hallby igenom och går på skott som Jullan räddar men returen petas in av Alice Strånge i Hallby och vi går till vila med 2-1.

 

I halvtid pratar vi mest om att hålla vår inställning och fortsätta som vi gjort i första halvlek.

 

När andra halvlek drar igång så dröjer det bara 1 minut innan Hallby sätter press och vinner boll i TTUs straffområde och sätter bollen under Jullan och Hallby har reducerat till 2-2. Efter detta så tycker jag ändå att det är TTU som för spelet men det blir inga klara målchanser för något av lagen.

 

I den 80 matchminuten så pressar Hallby återigen och det vi och våra spelare upplever som axel mot axel uppfattar domaren som ojuste och Hallby får straff. Nr 50 Jessica Persson kliver fram och sätter ledningsmålet för Hallby 2-3 och det känns inte helt rättvist med tanke på hur matchbilden ser ut.

 

De sista 10 är det mer eller mindre spel mot ett mål och det är TTU som pressar hårt för att få till reduceringen men trots denna press och 5 hörnor för TTU på de sista 4 minutrarna så lyckas vi inte få in bolluslingen och vi förlorar matchen.

 

Bara att lyfta på hatten och gratulera Hallby till en väl genomförd match. 

 

//Ledarna

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/8 17:00
2 - 2  
Tis 5/7 19:00
6 - 8  
Ons 22/6 19:00
3 - 0  
Mån 13/6 19:00
0 - 2  
Sön 5/6 17:00
1 - 0  
Lör 21/5 12:00
1 - 2  
 
 
Start 11:an
Samarbetspartner