SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Referat: Tranås/Torpa B - Holsby SK
Inte den avslutning på säsongen för TTU som vi hoppats på
2020-09-27 18:44
Medde reducerar till 2-3
På söndagen var det dags för den avslutande matchen i div 3 för TTU och det var Holsby SK som kom på besök och Bredstorp bjöd på riktigt fint väder för att vara i slutet på september. Ser man till matchen var TTU inte riktigt med nån gång och de flesta räknade nog med att någon annan skulle gör det, Holsby hade allt att spela för då kontraktet i div 3 stod på spel. I efterhand hade det inte spelat någon roll då Egnahem förlorade sin match men det kändes ändå som att de hade mer kämpaglöd för dagen
Referat: Fredriksdal/Äng - Tranås/Torpa B
På bortaplan blev Fredriksdal/Äng för svåra för TTU
2020-09-21 17:38
Nickduell i Fredriksdals straffområde
På söndagen åkte TTU till Sjövallen i Fredriksdal för att möta serieledarna Fredriksdal/Äng och som ni vet mönstrar TTU ett ungt lag i Div 3 och det är det fysiska spelet vi inte riktigt har vuxit in i än. Det var nog inte det bästa laget vi mött i serien men jag tror att vi såg den bästa spelaren vi mött här. Det är alltid roligt att se dom som sticker ut över mängden och med 4 mål och två assist så går det inte annat än att ta av sig hatten.
Referat: Nässjö FF - Tranås FF/Torpa AIS
Seger för TTU på bortaplan mot Nässjö i F-16 dam
2020-09-21 17:19
Tvåmålsskytten Ida Andersson
I fredags var det dags för näst sista matchen i F-16 dam och det var på bortaplan mot Nässjö FF och normalt så brukar Nässjö och vi vara rätt jämna spelmässigt. Det har ju varit en ganska konstig säsong där vi länge misstänkte att det inte skulle bli något seriespel men vi hade ju ändå tur som fick spela under hela tiden då vi var precis på gränsen man drog för att få spela.
Referat: Tranås/Torpa B - Egnahems BK B
TTU upp på 3:de plats i div.3 N dam efter 3-0 seger mot Egna Hem på hemmaplan
2020-09-07 12:46
Kamp om bollen i Egna Hems straffområde
Det var två unga lag som ställde upp i söndagens match i Bredstorp. TTU har gjort det riktigt bra i div 3 så här långt och stundtals spelat riktigt fin fotboll och vi har också i så gott som varje match valt eller behövt lyfta upp yngre spelare till truppen och måste ju säga att TT har riktigt goda möjligheter att fylla på A-truppen framåt då de redan vid 14-15 års ålder presterar på senior nivå. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tranås Fotbollförening, 29/04 16:53 
Tranås Fotbollförening, 23/04 08:57 
Tranås Fotbollförening, 03/02 17:04 
 
Start 11:an
Samarbetspartner