SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Referat: Jönköpings Södra IF B - Tranås/Torpa B
TTU tog säsongsuppehåll 45 minuter för tidigt
2021-10-04 14:01

På söndagen var det så dags för årets sista seriematch i Div 3 norra dam och det gjorde TTU på Jordbrovallen i Jönköping. Och ser man till matchen så kommer referatet handla mest om första halvlek då jag känner att det var då vi spelade fotboll, andra halvlek är bara att glömma och gå vidare då vi tog säsongsuppehållet 45 minuter för tidigt, Varken vi eller J-Södra hade något att spela för mer än placeringarna i mitten av tabellen och TTU kunde vid seger bli som bäst 3:a och vid förlust som sämst 7:a.

Referat: Tranås/Torpa B - Taberg/Tenhult Dam
Serieledarna blev för svåra för TTU på hemmaplan
2021-09-27 09:24

På söndagen kom suveräna serieledarna Tabergs SK/Tenhult på besök till Bredstorps IP för spel på konstgräsplanen i Div 3 Norra dam. Taberg/Tenhult. De har tagit full pott och endast släppt in mål i en tidigare match vilket talade om redan från början att vi behövde göra en bra insats. Även om siffrorna blev lite större så tycker jag inte det speglar vår insats fullt ut. Vi fick inför match jaga spelare då vi fått ett par sena avhopp, det gör ju att uppladdningen för de tjejer som kommer in inte är optimal men de gjorde det riktigt bra. Och när slutsignalen gick så är det bara att lyfta på hatten och gratulera Taberg/Tenhult till seriesegern vilket också efter dagen kan skrivas att det är välförtjänt. En annan sak är ju att resultatet en vecka som denna är av mindre betydelse, vi vill med det sända våra varmaste tankar till familjerna som drabbats av den fruktansvärda olyckan som skedde utanför Vetlanda

Referat: Tranås/Torpa B - Mariebo IK U
Tät och spännande match för TTU på hemmaplan mot Mariebo IK U
2021-09-23 11:01

På onsdagskvällen så gästade Mariebo IK Bredstorps IP och likt matchen mot Holsby så hade vi scoutat även dom när de mötte Holsby, Mariebo är ett mer spelande lag och något mindre fysiskt och likt vårt egna lag så är det en ung trupp man mönstrar, vi mötte Mariebo i en träningsmatch inför säsongen när endast yngre spelare fick spela matcher, det var en jämn tillställning där TTU gick segrande med 3-2. Även denna match blev tät och spännande.

Referat: Holsby SK - Tranås/Torpa B
En fysisk bortamatch för TTU
2021-09-23 10:05

På grund av att redaktören fortfarande har mycket att stå i så blir det ytterligare ett sent referat från matchen borta mot Holsby i söndags. Då vi varit nere och scoutat Holsby när de mötte Mariebo så hade vi ganska klart för oss vad som väntade, Holsby är ett fysiskt spelande lag som gärna lägger den långa bollen vilket även var fallet i denna match. Vi reste till Holsby med en riktigt ung trupp och mot fysiskt spelande Holsby visste vi att det skulle bli tufft. Och under matchen drabbas vi av en skada på Maja som vi tror är utänjt ledband men även Holsby drabbas av en knäskada och båda spelarna utgår från matchen. 

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 14/8 17:00
2 - 2  
Tis 5/7 19:00
6 - 8  
Ons 22/6 19:00
3 - 0  
Mån 13/6 19:00
0 - 2  
Sön 5/6 17:00
1 - 0  
Lör 21/5 12:00
1 - 2  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Tranås Fotbollförening, 10/08 10:05 
Tranås Fotbollförening, 03/08 12:15 
Tranås Fotbollförening, 22/06 08:14 
 
Start 11:an
Samarbetspartner