SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Välkomna till Tranås FF Dam Utveckling.

Vi är en Utvecklingstrupp med fokus på långsiktig utveckling utifrån lagets och spelarnas vilja och engagemang att hela tiden utvecklas tillsammans. Lagets ambition är att spela en fotboll som involvera hela laget i både anfalls- och försvarsspel. Vi vill inspirera tjejerna till att fortsätta spela fotboll så länge som möjligt och verksamheten ska förbereda spelarna för övergång till seniorspel på en bra nivå. Målet är att så många spelare som möjligt fortsätter med seniorfotboll.
Vi finns till för dig som verkligen vill utveckla sin fotboll med möjlighet till bra träningstillfällen och utmanande matcher, men också för dig som vill spela på en mer lagom nivå i kombination med annan idrott. Allt i en schysst och utvecklingsinriktad miljö med utbildade tränare och en stor gemenskap. 

Referat: Tranås/Torpa B - IF Hallby FK
Sur förlust på hemmaplan för TTU
2021-09-16 08:25

Något sent referat då redaktören har en del andra förpliktelser som jobb och annat, men på tisdagen gästade IF Hallby Bredstorps IP och då herrarna hade match samma dag så höll vi till på Friidrottsplan. Och denna gång var även planen kritad. Vi misstänkte nog redan från start att det skulle bli en jämn drabbning och det blev det också. Ser vi till matchen så gjorde alla sitt bästa och mer kan vi aldrig begära.

Uppskjuten match
2021-08-16 17:07

TranåsFF/Torpa AIS Us match på söndag 22/8 17.00 är uppskjuten. vi får återkomma med nytt speldatum och tid.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Tranås Fotbollförening, 30/11 13:07 
Tranås Fotbollförening, 27/11 13:25 
Tranås Fotbollförening, 11/09 09:26 
 
Start 11:an
Samarbetspartner