Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås/Torpa B
0 - 5
Tjust IF FF
Tranås/Torpa B0 - 5Tjust IF FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 05 maj, 14:00
Plats:Torpavallen
Tävling:
Matchnummer: 142202011
Samling:12:30
Tung förlust hemma mot Tjust IF FF i div.3 idag
2019-05-05 19:50
Vi möter ett fysiskt Tjust som hittills är obesegrade i serien och som har målfarliga och snabba anfallare som ständigt hotar i djupled. Första halvlek står vi upp riktigt bra i närkampsspelet och låter inte Tjust komma till många farligheter tack vare tufft närkampsspel, bra positionsspel och djup i försvaret. Snöpligt nog får Tjust in 0-1 när bara minuter återstår av halvleken.

I andra halvlek trycker vi upp laget mer för att kunna få till en kvittering. Samtidigt som vi kommer till fler avslut på mål och skapar en rad farliga hörnor utnyttjar Tjust ytorna som skapas mellan vårt försvar och målvakt på ett högst effektivt sätt och lyckas trycka in 4 bollar sista 30 min, flera gånger genom djupledsbollar där deras snabba anfallare löper sig fria och Julia i målet är chanslös. 

Tjust är det bättre laget idag även om 0-5 inte helt speglar matchen. Vi kämpar i 90 min och ger aldrig upp, det tar vi med oss. Vi visar också på vilja att rulla boll och får flera gånger till fina kombinationer. Det ska vi fortsätta med! Eloge till Julia som gör 4:e matchen inom loppet av en vecka (!), till Stina som i första halvlek helt tar bort Tjust farliga nr.8 och till Lollo som ständigt löper och hotar på vänsterkanten. Och stort grattis till vår kapten Hanna Svensson som fyller 25 idag! 🎉🌸

Nu tar vi nya tag och laddar för derby mot Nässjö om en vecka! 💪🏻

<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner