Herr

Vinst 3-2 borta mot IFK Motala
2017-03-15 22:38
Jacob Malm gjorde en kanonmatch!
Andra matchen för säsong var borta mot div 3-laget IFK Motala FK. Matchen spelades i Vadstena på deras underbara konstgräs. TFF gick segrande med  2-3 efter 2-0 i paus .

IFK startade matchen klart bäst och vi var inte riktigt med de inledande 15 min. IFK tar ledningen redan i den 3:e min, det hela börjar med ett dåligt uppspel och därefter halkar en av mittbackarna och direkt blir vi straffade 1-0 Motala. Men efter dom inledande 15 min börjar vi ta tag i taktpinnen ordentligt och spelar ett fantastiskt passningsspel och kommer runt på kanterna gång på gång. Både Afzelius och Benjamin skapar 3-4 kanonlägen utan att lyckas få in bollen i mål.Härligt att se att vi skapar så otroligt mycket chanser mot ett så pass bra lag som IFK. Tyvärr slarvar vi igen i ett uppsel och pang 2-0 IFK och då är det bara minuten kvar till paus.
Andra halvlek börjar TFF ta över matchen fullständigt. 2-1 kommer redan i 4:e min, Benjamin vinner en närkamp på mittplan mot deras utrusande målvakt och friställer Afzelius som enkelt gör 2-1. Klockan hinner bara ticka fram ytterliggare 3 min så är det dags igen. Denna gång är det Bashar som skickar upp bollen i taket efter ett mönsteranfall längs vänsterkanten, ett mycket snyggt mål 2-2.  TFF fortsätter att spela en bländande fotboll med mycket spel längs backen. När 25 min återstår frispelar Afzelius Anton som behärskat trycker in 2-3. Resultatet står sig tiden ut.