2018-05-21 09:44

På Grund av datorstrul har jag ej kunnat genomföra de senaste matchreferaten här kommer därför en liten sammanfattning från de senaste matcherna!

Vi börjar med den svåra bortamatchen på Gullemon mot Gullringen.

Gullringen vs TFF  0-2 (0-1)

Det här vart en mycket fysisk match där Gullringen pumpade på med långbollar det är tydligen deras spelidé… Men vi står upp mycket bra och är hela tiden det spelförande laget och i den 37:e matchminuten stöter Bashe in 1-0 för TFF efter ett inlägg från vänster. 1-0 Står sig halvleken ut. Andra halvlek är den första lik långa bollar från Gullringen och vi försöker spela Gullringen skapar ett farligt läge efter en fast situation och nickar bollen i stolpen tar själva returen men Mirre lyckas knipa den där va det nära kvittering strax efteråt tar Anton en lång löpning och efter en perfekt slagen passning av Alen sätter han dit 2-0 vilket också blir slutresultatet!

En mycket väl genomförd bortamatch och tre sköna poäng med hem till Tranås

TFF VS Visingsö  3-1 (2-1)

Hemmamatch mot Ö-Laget En match som TFF för från början till slut trots att prestationen inte är den bästa jag sett oss prestera men det är viktigt att hitta ett sätt att vinna även om spelet inte alltid fungerar.

Och det kan vi väl säga vart signifikativt för den här matchen vi tar ledningen redan i den 10:e minuten genom Anton och sen sätter Affe dit 2-0 med halvtimmen spelad. Visingsö reducerar till 2-1 strax efter vårat mål och det kändes väldigt onödigt!

Andra halvlek känns som vi bara spelar av 3-1 kommer från Benja på en straffspark och det blir också slutresultatet. Sammanfattningsvis kan man väl säga att det inte var en av våra bättre matcher men 3 poäng är alltid 3 POÄNG!