SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås Fotbollförening
10 - 0
Tjust IF
Tranås Fotbollförening10 - 0Tjust IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 21 mars, 13:00
Plats:Bredstorps IP Konstgräsplanen
TT-Tjust 10-0
2020-03-21 20:21

TT-Tjust   (4-0) 10-0

 

Jag startar detta referat med att höja ett varningens finger, idrott och i synnerhet fotboll handlar om att aldrig ta något för givet, att alltid ge max och jobba hårt på träning och match! Nu har vi vunnit lätt ett par matcher, vi har gjort det på grund av att ovan nämnda faktorer har funnits i gruppen. Detta måste vi hjälpas åt med att behålla, för finns inte det i gruppen då kommer bakslagen! Nog om detta, nu till matchen.

 

VILKEN prestation, jag som tyckte Vetlandamatchen innehöll saker jag inte sett tidigare i detta gäng, och så nu detta! Så mycket energi så mycket fina anfall och så otroligt bra försvarsspel, jag vet inte riktigt var jag ska börja? Moas Hattrick, Hannas Hattrick, Claras drömmål i krysset eller backlinjens perfekta försvarsspel? Nåväl vi börjar väl från början!

Vi kommer till samling, klargör några saker och alla känns taggade för match, efter 9 minuter så hittar Clara fram till en ständigt djupledslöpande Wilma som hittar målet 1-0 är ett faktum, vi fortsätter att vilja anfalla till varje pris, jag påkallar vikten av att variera och inte gå framåt hela tiden, i 20 e matchminuten kommer Claras ovan nämnda drömmål, ett fint anfall

Som innehöll allt, Hanna klackar bollen till Lollo som springer sig fri på kanten slår ett tidigt inlägg bakom deras backlinje, som Moa möter på bortre och spelar snyggt hem till Clara som hänger upp den i bortre krysset.

I 34 matchminuten är det dags igen, Moa på egen hand vänder och vrider så att målvakten  önskar att hon varit någon annanstans, (vilket hon sen också hamnade J) 3-0

I slutet av första så blir deras målvakt rätt utvisad när hon rivet ner Elsa som bara hade att rulla in bollen, Hanna sätter den efterföljande straffen iskallt. Vi gjorde ett försök att få Tjust att fortsätta spela med fullt lag, men icke, detta tyckte inte domare trion var en bra idé, inte heller domarkontrollanten för dagen, vilket man verkligen kan ifrågasätta i en träningsmatch. Andra halvlek blev en transportsträcka mot slutsignal, dock ska nämnas att vi gör ett fantastiskt fint mål i matchminut 57, om jag hann med så tror jag det vara Clara, Hanna, Marri, Moa som på ett tillslag fullständigt rullar upp deras backlinje, mycket fint mål. Marri har en fin vändning i straffområdet avslutar med en klassisk tåpaj, som målvakten räddar. Ina och Ellen kommer in i andra och gör det bra.  

Vi behåller fokus och rätt inställning matchen igenom!

Härligt jobb tjejer!

/Coach


<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner