SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

BK Kenty
3 - 1
Tranås FF/Torpa AIS
BK Kenty3 - 1Tranås FF/Torpa AIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 26 juni, 19:00
Plats:Fredriksbergs IP
Tävling:
Matchnummer: 230321072
Samling:17:30
Matchreferat Kenty
2019-06-27 09:35
Innan matchen så betonar jag och Rickard vikten av att komma ut med en övertygande inställning, utan respekt för motståndet, trycka till extra i närkamperna första 15. Spela enkelt inte sätta sig själv eller laget i svåra situationer. För att sakta växa in i matchen. Nu när vi har facit så såg det ut precis så, fast det var Kenty som gjorde det vi skulle göra. Dom kommer ut med ett rasande tempo, sätter hög press på oss direkt. Och vi står som en liten kille/tjej som träffar Zlatan för första gången.

Vi är inte med alls i inledningen av matchen, och tyvärr så gör vi massa individuella misstag som också avgör denna tillställning. Men efter 16 minuter, då Amanda gjort 0-3 för Kenty, visst vi hänger med huvudet en stund vilket man kan förstå, men resterande 74 minuter så spelar vi 1-0. Vi skapar målchanser för både 1-3,2-3,3-3 vi gör också 1-3 i slutet av första halvlek. Andra halvlek gör vi det bra vi producerar massa hörnor och det känns farligt varje gång. Vilma har ett friläge som målvakten gör en jätteräddning på, Hanna SP kommer runt på kanten men hittar tyvärr inte in till Maria utan väljer att avsluta själv. Tyvärr får vi aldrig till 2-3 vilket jag är helt övertygad om hade skapat kraftig oreda i Kenty. För att avsluta så vill jag betona att visst Kenty spelar en fin fotboll men vi skapar massa målchanser. Och om vi kan komma ut till en sådan här fight med det vi lovade varandra att göra, då kommer slutresultatet bli något helt annat.

Nu visar vi varandra det på lördag! Revansch, Revansch, Revansch Revansch, Revansch, Revansch.

Extra plus till Rebecca, Elsa, Vickan. Tycker också Ina och Tilda och Elin som kommer in visar härlig inställning. Maria visar en otrolig löpvilja och en härlig inställning på topp hela matchen.


<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner