SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tranås Fotbollförening
Fotboll

Tranås/Torpa B
0 - 1
Västerviks Damfotboll
Tranås/Torpa B0 - 1Västerviks Damfotboll

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 18 juni, 19:30
Plats:Bredstorps IP - Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 142202041
Samling:18:00
2019-06-19 22:32
Tråkigt nog åker vi på vår fjärde (!) uddamålsförlust för säsongen hemma mot Västervik. Vi börjar matchen riktigt bra med aggressiv press och fint passningsspel och låter knappt Västervik komma över halvplan första 15 min. Därefter tar Västervik över en period, vi hamnar fel i pressen och lyfter många långbollar utan adress. Dock utan att några större farligheter uppstår bakåt. 0-0 står sig i halvtid men bara 10 minuter in i andra lyckas Västervik trycka in 0-1. Västervik slår mycket långbollar på sin snabba forward men vårt försvar tillsammans med Emilia står upp bra. Vi försöker rulla boll och lyckas några gånger bygga upp fina anfall, dock utan att komma till de riktigt farliga lägena. Trots att vi trycker på för en kvittering halvleken ut vill bollen inte gå vår väg och matchen slutar 0-1. Cred till hela laget för att vi inte ger upp utan kämpar till sista minuten och extra plus till Hanna som gör en stabil insats på mittbacken och Elsa som vinner mycket boll på på innermitten. 

Nu vänder serien och med det också flytet hoppas vi så att de där uddamålsförlusterna istället blir vinster. Jag och Pernilla tackar härmed för oss och lämnar över stafettpinnen till Michael Fridlund som leder vårt div.3-lag under hösten tillsammans med Urban Karlsson.

Lycka till tjejer och kör hårt! Jag håller tummarna och kommer följa er på håll. ⚽️💪🏻

/Alex

<< Tillbaka

 
 
Start 11:an
Samarbetspartner