Tranås Fotbollförening

Bli medlem i Tranås Fotbollförening
Välkommen till Tranås Fotbollförening
Foto:Erik Hellqvist
Tranås Fotbollsförening bildades 1997 efter en sammanslagning av Tranås BoIS och
Tranås AIF.

Föreningen har över 700 spelare i åldrarna 5 år och uppåt som spelar i något av våra 26 lag.

På damsidan har vi ett samarbetsavtal med Torpa AIS som gör att vi har 3 lag under namnet Tranås FF/Torpa AIS

Nya riktlinjer från SmFF
2021-04-29 16:53

9 april 2021, 13:24

Med anledning av Covid-19 hittar du här Smålands Fotbollförbunds information gällande verksamheten.

Allmänt

Barn och ungdomar födda 2002 eller senare får från med den 28 april (I Småland från och med den 3 maj) spela enstaka matcher igen. Maximalt en match per lag och vecka får spelas, under förutsättning att matchen genomförs lokalt – rekommendationen är att matchen genomförs inom 10 mil och inom Smålands gränser.

Fortsatt gäller att yrkesidrottslag får spela tränings- samt tävlingsmatcher mer frekvent än en match per lag och vecka. SvFF:s bedömning gällande yrkesidrottslag går att finna längst ned i denna riktlinjeartikel.

Sammanfattning - nuläge
  • Yrkesidrottslag får både träna och spela matcher.
  • Personer födda 2002 eller senare får träna samt – utomhus – spela maximalt en match per lag och vecka, under förutsättning att matchen genomförs lokalt eller annars med ett begränsat resande (inom 10 mil och inom Småland).
  • De som är födda 2001 och tidigare (och som inte är yrkesidrottare) får träna, men inte spela några matcher.

Lokala variationer kan förekomma och det är därför viktigt att hålla sig uppdaterad om vad som gäller i respektive kommun/region. Ta reda på vad som gäller i din kommun/region innan matchen bokas in.

• OBS! På grund av hög smittspridning i Kalmar län har smittskyddsläkaren i Kalmar län utfärdat regionala rekommendationer för länet den 26 april och i dagsläget till och med den 16 maj.
  • Detta innebär att föreningar inom Kalmar län inte kan spela matcher till och med den 16 maj.

Matcharrangemang i form av sammandrag får enligt förtydligande från Folkhälsomyndigheten inte genomföras.

Barn- och ungdom samt junior (seriespel och DM)
  • 10-12 år: Enstaka matcher kan genomföras från och med 3 maj. I denna ålder finns ingen tabellräkning och lag kan börja spela matcher när de känner sig redo och bekväma, de riktlinjer som finns kopplade till matchgenomförande ska fortsatt följas.
  • 13-15 år: Tidigare beslut om att vårens matcher genomförs utan tabellräkning kvarstår. De matcher som spelas under våren kommer därför genomföras som träningsmatcher med start tidigast 3 maj.
  • 16-19 år: Tidigare beslut kvarstår och vi inväntar besked kring möjligheten att starta seriespel som planerat 22-23 maj. Om det inte bedöms som möjligt kommer serierna genomföras med höstens omgångar som underlag för tabell. Till dess tillåts enstaka träningsmatcher förutsatt att riktlinjer kan följas. Spelare äldre än 19 år kan inte delta i dessa matcher.
  • DM 15 och 16 år: Sista speldatum för vårens omgångar i DM 15 och 16 år kommer skjutas framåt för att ge större spelrum. Det är dock tillåtet att spela sin DM-match i omgång ett tidigare förutsatt att båda föreningarna är överens och genomförandet kan följa de riktlinjer som finns, både nationellt och lokalt.
Föreningskläder
2021-04-23 08:57

Har ni inte hunnit köpa årets träningskläder? Ingen fara, det går fortfarande att köpa.

Beställ det direkt i datorn eller mobilen genom vår egna webbshop, tryck på länken.

Skulle ni behöva prova ut storlekar innan ni beställer så finns prover hos Intersport Tranås.

Leveranstiden just nu är ca 2-3 veckor från att ni lagt beställningen

En annan viktig nyhet är att man måste vara club INTERSPORT medlem och inloggad för att få den angivna rabatten. Ni blir medlem här och samtidigt stöttar Tranås FF via denna länk.

Idrottsskolan 2021
2021-02-03 17:04