Tranås Fotbollförening

Bli medlem i Tranås Fotbollförening
Välkommen till Tranås Fotbollförening
Tranås Fotbollsförening bildades 1997 efter en sammanslagning av Tranås BoIS och
Tranås AIF.

Föreningen har över 700 spelare i åldrarna 5 år och uppåt som spelar i något av våra 26 lag.

På damsidan har vi ett samarbetsavtal med Torpa AIS som gör att vi har 3 lag under namnet Tranås FF/Torpa AIS

Nya riktlinjer från 1 juni
2021-06-01 14:39

Från och med tisdag den 1 juni lättas de rådande nationella pandemirestriktionerna vilket påverkar bland annat fotbollsaktiviteterna i landet och möjligheten till publik vid matcher.

Yrkesidrottslag får sedan tidigare både träna och spela matcher, barn födda 2002 eller senare tillåts träna samt spela match en gång i veckan.

Från 1 juni vidgas möjligheten till träning, matcher och tävlingar i mindre omfattning för alla åldersgrupper

Barn- och ungdomslag samt seniorlag får bedriva träningsverksamhet, genomföra matcher och tävlingar i mindre omfattning samt delta vid mindre cuper och läger.

Folkhälsomyndigheten skriver i sina riktlinjer: "Med ”i mindre omfattning” avses antingen ett färre antal deltagare, eller ett färre antal matcher eller tävlingar."

Från 1 juni tillåts även upp till 500 åskådare på anläggningar som kan erbjuda anvisade sittplatser. På mindre arenor där det inte är möjligt är maxantalet 100 åskådare

Vår presentationsfolder är klar!
2021-05-19 15:12

Nu kan vi presentera vår nya folder!

I den kan du läsa om Tranås Fotbollsförening, vår värdegrund, information till dig som spelar fotboll, till dig som ledare och till dig som förälder med mera.

Trevlig läsning!

Länk till bläddringsbar fil

Länk till PDF-fil

Föreningskläder
2021-04-23 08:57

Har ni inte hunnit köpa årets träningskläder? Ingen fara, det går fortfarande att köpa.

Beställ det direkt i datorn eller mobilen genom vår egna webbshop, tryck på länken.

Skulle ni behöva prova ut storlekar innan ni beställer så finns prover hos Intersport Tranås.

Leveranstiden just nu är ca 2-3 veckor från att ni lagt beställningen

En annan viktig nyhet är att man måste vara club INTERSPORT medlem och inloggad för att få den angivna rabatten. Ni blir medlem här och samtidigt stöttar Tranås FF via denna länk.

Ladda ner våra appar
Herr, 04/06 07:49