Tranås Fotbollförening

Bli medlem i Tranås Fotbollförening
Välkommen till Tranås Fotbollförening
Foto: Erik Hellqvist
Tranås Fotbollsförening bildades 1997 efter en sammanslagning av Tranås BoIS och
Tranås AIF.

Föreningen har över 700 spelare i åldrarna 5 år och uppåt som spelar i något av våra 26 lag.

På damsidan har vi ett samarbetsavtal med Torpa AIS som gör att vi har 2 lag under namnet Tranås FF/Torpa AIS

Semesterstängt
2022-06-23 15:00

Kansliet har semesterstängt 24/6 - 1/8

Glad sommar!

Tipspromenad Malingskog
2022-06-22 08:14

VÄLKOMMEN TILL TFFs

TIPSPROMENAD I MALINGSKOG!

SÖNDAGAR kl 09 – 12,  7 AUGUSTI – 25 SEPTEMBER

KAFFESERVERING med HEMBAKAT

Välkommen till Bredstorp idag!
2022-05-21 07:23

Nu är dagen här! Lördagen den 21 maj - avsparken i vårt 25-årsfirande.

Jubileumsdagens första del är kl 11-14.

Kom och utmana våra dam- och herr-seniorspelare på konstgräsplanen! Sargfotboll, hårdast skott, teknikbana, passningstävling och prickskytte. Hoppborgen står också på plats och våra yngsta lag spelar poolspel på planerna omkring. Gratis för alla! Mat- och fikaservering finns.

TFF möter TV-laget kl 16.00

Kl 16.00 startar den spännande matchen mellan TFF´s seniorer och TV-laget med Patrick Ekwall i spetsen. Biljetter till denna match köper du via Tickster - klicka här.

Varmt välkommen till denna jubileumsdag! Några av våra största sponsorer finns på plats.
En del av vinsten denna dag går till Cancerfonden.

Ladda ner våra appar