Samling:13:00
Referat Hvetlanda GIF-Tranås FF 26/8
2018-09-03 12:25

Hvetlanda GIF vs Tranås FF 2-1 (2-1)

Söndag fm Dags att ta plats i bussen för den 3:e bortamatchen på raken för mot ett lag som vi haft svårt för det skulle visa sig stämma även nu.

Vi får en bra start när Tobbe nickar dit en hörna fram till 0-1 på en för övrigt pigg inledning av TFF men vår fina inledning mattas av och Hvetlanda börjar skapa lägen och vi börjar få allt svårare att freda vårat mål.

Och mycket riktigt åker vi på 2 omställningar som resulterar i mål och vips så har Hvetlanda vänt på steken fram till 2-1 ett resultat som står sig halvleken ut.

Andra halvlek är lite som den första Hvetlanda är något bättre än oss och det är inte förrän de sista 10-15 minuterna vi lyckas skapa rejält tryck och skapar en hel del chanser att kvittera men Hvetlanda lyckas med tur och skicklighet freda sitt mål och hålla undan till

Vinst 2-1. Ingen topprestation av oss men ibland får man ändå ge cred till våra motståndare som jag tycker sett över hela matchen var det bättre laget.