Fotboll
Herr

Vinst 5-0 mot Norrahammars IK
2017-08-19 12:56
Fredag och hemmamatch mot Norrahammars IK. Matchen spelades på en underbar gräsplan som gamle SAIF ikones Tommie Perssons mannar gjort helt fantastisk i sommar. Vi hade revansch sen i våras mot NIK då det blev förlust med 3-0. Idag var det inget snack vinst 5-0 efter 2-0 i paus.

Vi satte högsta fart från början och skapade chanser på löpande band, Trots ett antal väldigt heta chanser dröjer det till min 13 då Kalle når högst på en fin slagen hörna från Anton 1-0 TFF. Trots ett enormt spelövertag vill bollen inte leta sig in bakom en helt formidabel NIK målvakt, måste vara en av seriens bästa målvakter.. Vi kostar på oss att bränna en straff samt mängder av klara lägen. 1-0 står sig tills tre minuter återstår av 1:a halvlek då skickar Anton "Dunga""Schildt iväg en kanon som går via ribban och in. Ställning i paus 2-0.

Andra halvlek kroknade NIK ännu mer och TFF fortsatte att trycka på framåt, chanser saknades inte men tyvärr fortsatte vi att bränna lägen men så småningom började målen trilla in. Bashe når högst på en hörna i 66:e min 3-0. Två min senare serverar Bashe Anton som enkelt gör 4-0 och när fyra minuter återstår gör Helander 5-0 vilket var hans första seriemål för TFF.

Hade inte NIK haft en storspelande målvakt kunde det ha blivit det dubbla. En otroligt härlig seger som förde oss upp på andra plats i tabellen. Nu närmast väntar en tuff bortamatch på tisdag mot IFK S/RIF och på fredag kommer serieledarna IF Haga på besök. Matchen kommer spelas på gräs vid friidrotten. Se nu till att leta er upp till IP nästa fredag